info@rellox.hu +36 30 462 8902

Projekt

Aktív kikapcsolódást keres Önmaga és a családja számára? Esetleg egy növekvő ingatlan-és idegenforgalmi piacba kíván befektetni, élvezni szeretné a tengerparti nyaralást, és egyidejűleg egy neves szálloda üzemletető cég által előnyösen kiadni az ingatlant– akár 5,5% -os garantált éves bérbeadásból származó hozammal? Üdvözöljük Önt ebben az 5* tengerparti resortban az Adriai-tenger partján!

v-07

Innovatív architektúra, luxus belső terek és egyedülálló elhelyezkedés: a PREMIUM LIVING szolgáltatások nemcsak kiváló minőségű rekreációs ingaltanba való befektetésnek minősülnek, hanem egy új, izgalmas életmódnak is. Az apartman tulajdonosa az első osztályú üdülőhely előnyeit, és a szállodaüzemeltető cég kiváló minőségű szolgáltatásait is kihasználhatja. A luxus spa & wellness szolgáltatások és a kiváló éttermek karnyújtásnyira vannak. Elkezdődhet az álom nyaralása a saját házában!

Az apartmanok gondosan és bőségesen tervezettek. A legjobb, különböző országokból származó, nemzetközileg ismert építészek tervezték. Az ingatlanok négy különböző méretben állnak rendelkezésre. Tengerre néző kilátást biztosítanak, továbbá ideális éghajlatot és időjárási feltételeket. Az Ön ingatlanjának környéke is rendkívül vonzó: ez a varázslatos félsziget kertekkel, két exkulzív szállodával, különböző éttermekkel, egy kis bevásárlóközponttal, valamint számtalan sportolási lehetőséggel, mint például kosárlabda, strandröplabda, futball és egy saját vízisport-centrum kölcsönzővel és tanfolyamokkal.

  • A resort területe közel 30 hetkár – karbantartott zöld park a tengertől való első sorban.
  • 187 apartman, 4 különböző méretben: 50/75/100/135 nm.
  • Nagy teraszok és erkélyek.
  • Kiváló minőségű és modern berendezések széleskörű kínálata.
  • Lenyűgöző, panorámás kilátás a tengerre és a naplementére.
  • 2 kültéri medence és karbantartott kertek.
  • Exkluzív környezet.
  • PREMIUM LIVING szolgáltatások a tulajdonosok számára.
  • ÚJ: Ez a horvát tengerparton fekvő 5* exkluzív resort a Registry Collection adatbázisába is szerepel. Ha a nyaralását nemcsak Horvátországban szeretné tölteni, ez esetben más exkluzív üdülőhelyek közül is válogathat – az Alpokban, a Karib-térségben, Óceániában vagy Amerikában is élvezheti felejthetetlen nyaralását. További információkat erről az egyedüálló csereprogramról ITT talál.

Ez a horvát resort már második alkalommal nyerte el az elismert World Travel Award díjat „a legjobb szolgáltatásokkal rendelkező horvát apartmanok“ kategóriában.
Döntő tényező az ingatlanok és a szolgáltatások magas színvonala volt, beleértve a PREMIUM LIVING koncepciót, valamint a „zöld üdülőhely“ fenntarthatóságának szempontja.

v-02