info@rellox.hu +36 30 462 8902

Tenger, strand és sport

A horvát tengerparton semmilyen más resort nem kínál hasonló kombinációkat – kiváló strandközeli és tengerparti elhelyezkedés, valamint széles körű aktív üdülési lehetőség, felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Az egész nyarat itt töltheti, és mégsem fog unatkozni.

Tenger

A tenger az alap. A resort Észak-Dalmáciában fekszik egy szigetvilág közelében, ahol több mint 300 kisebb-nagyobb sziget található. A resortból nyílt kilátás nyílik a tengerre és a távoli szigetekre. A Nautica tengeri központ biztosítja az összes tengeri és vízi tevékenység hátterét.

resort-zdr-more-07

Strandok

A resort közvetlen hozzáférést biztostít (egy zöld parkon keresztül) a homokos és a kavicsos strandokra, beleértve a zárt strandokat is – fokozatos belépés a tengerbe, így nem kell aggódni a gyermekeik miatt.

resort-zdr-more-06

Sport

A resortban lévő sportolási háttér olyan szinten van, ami az élsportolóknak is bőven elegendő. Csoportos vagy individuális sportolási lehetőségek – tenisz, futball, kosárlabda, kézilabda, strandröplabda stb. Továbbá a resort környéke további sportolási lehetőségekre alkalmas – különösen a kerékpárutak nagyon népszerűek. És mi tőbb? Kenuzás, rafting, hegymászás, búvárkodás, kiteboarding… és természetesen vitorlázás.

Közvetlenül a resorban fitness, wellness, masszázosk és spa…

A resortban megtalálható tevékenységeről ITT talál további információkat.

resort-zdr-aktiv-05