info@rellox.hu +36 30 462 8902

A Zadar közelében fekvő üdülőhely 2018 júliusában új sportlétesítményeket mutatott be, amelyek az apartmanok tulajdonosai, és a vendégek számára állnak rendelkezésére. Tenisz, röplabda, golf, tollaslabda, kosárlabda –minden kiváló minőségben.

A hét teniszpálya elegendő helyet biztosít az intenzív edzéseknek, illetve az izgalmas mérkőzéseknek. Továbbá két paddle teniszpálya is rendelkezésre áll, amelyek elsősorban Dél-Amerikában és Spanyolországban népszerűek.

Továbbá az üdülőhely többcélú sportpályát is kínál, ahol 3 mini teniszpálya és multi-sportpálya van. A pályákon mesterséges gyep található, kiváló lehetőségek: foci-, kosárlabda-, röplabda-, vagy tollaslabda. Két strandröplabda pálya használata is lehetséges.

Tenis

A golf kedvelői számára egy szimulátor is rendelkezésére áll. A gyermekes családok mini golfozhatnak a szálloda szomszédságában – 18 szakaszos pálya. A golf és a mini golf kivilágított, így este is játszhatnak.

Az üdülőhely alkalmas az aktív tengerparti pihenésre és vállalati rendezvényekre egyaránt.

Golf

Illusztrációs fotó: Beach volleyball, Andrey Yurlov, Shutterstock, Golf, photoinnovation, Shutterstock, Tenis, g-stockstudio, Shuttestock.