info@rellox.hu +36 30 462 8902

A 2016 júniusban közzétett felmérések szerint Horvátországban az évközi ingatlanárak 0,5 –kal magasabbak. Azonban 2011 júniusához viszonyítva az árak még mindig 6% -kal alacsonyabbak. Viszont nagy különbség van az Adria-part, és Horvátország többi része között.

Az adatok a Njuskalo protál elemzéséből erednek, amelynek kínálatában körülbelül 167 000 ingatlan van. A házak ára enyhén csökkent, míg az apartmanok ára már hat hónapon át folyamatosan növekszik.

A horvát ingatlanárak fejlődése terén, nagy különbség van a part menti területek és az ország többi része között. Míg Horvátországban az ingatlanok ára inkább stagnál vagy enyhén csökken, az Adria- partján, ahol a keresletet jelentősen a külföldi befektetők bátorítják, az árak emelkednek. A Njuskalo szerver szerint, pl. a Cres-szigeten fekvő ingatlanok ára 10% -kal nőtt (évközi növekedés). A legdrágább város továbbra is Dubrovnik marad.

A horvát ingatlanpiaccal, az ingatlanárak fejlődésével vagy egyéb hírekkel kapcsolatos információkért, kérjük látogassa meg a Rellox társaság honlapját, vagy a horvát ingatlanokra összpontosított speciális honlapunkat www.horvatorszagi-ingatlanok.hu.